Voor ieder wat wils
Wij denken met je mee
Wisselend assortiment

Bij Kado To Go stel je zelf jouw baby cadeaupakket samen. Ook in onze winkel. Wij vinden persoonlijke service belangrijk voor het creëren en in stand houden van leuke contacten met de klant.

Een lief baby cadeaupakket voor een speciale reden

Is het voor jouw pasgeboren neefje of nichtje? Of is het voor een lieve vriend, vriendin of collega wiens wens in vervulling is gegaan om voogd of ouder te worden? Met ons baby cadeaupakket geef je hen een mooi cadeau. Het is  mogelijk om het baby cadeaupakket zowel online als in de winkel zelf samen te stellen. Je bepaalt zelf hoe het pakket wordt samengesteld. Binnen elk budget past een leuk en bijpassend cadeau.

Koop baby slabbetjes

Je vindt bij ons de leukste babyartikelen van de beste kwaliteit, zoals: slabbetjes, babykleding van het merk Petit Villain of hele mooie zachte knuffels en tutdoekjes van het merk My Teddy. Wees er snel bij, want ons assortiment verandert regelmatig om jou steeds van nieuwe producten en knuffels te voorzien voor de liefste baby’s. Uiteraard kun je bij ons ook speelgoed kopen voor wat oudere kinderen.

Contacteer ons

Heb je vragen over het bestellen van het baby cadeaupakket? Of wens je meer informatie te ontvangen over iets anders? Laat het ons weten. Wij zijn telefonisch te bereiken via (0492) 845 209 of stuur een e-mail naar info@kadotogo.nl