Voor ieder wat wils
Wij denken met je mee
Wisselend assortiment

Feestartikelen in Helmond

 

Ben je op zoek naar feestartikelen in Helmond? Wij helpen jou graag verder! Kado To Go staat voor persoonlijk contact en denkt met je mee over welke feestartikelen het beste bij jouw feestje zouden passen.


Diverse feestartikelen in onze winkel in Helmond

 

Je vindt bij ons verschillende feestartikelen die je zowel online als in onze winkel in Helmond kunt kopen voor ieder type gelegenheid, zoals: de viering van de geboorte van het kind van iemand uit jouw familie, vrienden- of kennissenkring, huwelijk, het bereiken van bepaalde leeftijden en nog veel meer. Versier je feest met de leukste feestartikelen die je online kunt kopen.

 

Onze diverse artikelen

 

Je vindt bij de pagina ‘leeftijd’ een greep uit onze feestartikelen die je online en in onze winkel kunt kopen in Helmond. Denk daarbij aan een afzetlint, ballonnen en een slinger met dezelfde print die gecombineerd kan worden  met bijpassende huldeschilden. Je vindt in onze winkel en online ook genoeg feestartikelen zoals mooie uitnodigingen en leuke drankspellen (voor de ietwat wildere feesten). Of maak het écht Helmonds met onze Helmondse souvenirs.

 

Voor de liefste baby’s

 

Is er een baby geboren en weet je niet wat je de nieuwe ouders als cadeau moet geven? Wij maken het eenvoudig voor je: geef de ouders babyslabbetjes zodat ze die nooit tekort komen! Wil je meer geven dan enkel slabbetjes? Geef ze dan een baby cadeaupakket! Zo krijgen ze meerdere cadeautjes in één keer.

 

Neem met ons contact op voor meer informatie

 

Heb je aan de hand van de informatie nog vragen? Of wens je meer informatie te ontvangen over één van onze feestartikelen die je zowel online als in onze winkel kunt kopen? Wij helpen je graag verder. Neem nu contact op door te bellen naar (0492) 845 209 of stuur ons een e-mail via info@kadotogo.nl.