Voor ieder wat wils
Wij denken met je mee
Wisselend assortiment

Wil je baby slabbetjes kopen voor een pasgeborene in jouw familie-, vrienden- of kennissenkring? Bij cadeauwinkel Kado To Go uit Helmond vind je diverse soorten babykleding, slabbetjes of een baby romper met en zonder tekst. Wij denken graag met je mee met het vinden van de juiste babykleding in onze webshop of winkel in Helmond. Daarnaast vind je bij ons een uniek aanbod in prijsklasse.

De leukste baby slabbetjes kopen

We hebben de leukste baby artikelen van super kwaliteit. Zoals babykleding van Petit Villain, hele mooie knuffels, een schattige baby romper, slabbetjes met tekst en tutdoekjes van My Teddy. Zo tover je een lach op het gezicht van iedere baby en zijn of haar ouders. En zeg nu zelf, wie wilt nou niet een baby zien lachen?

Nog meer baby-plezier

Daarnaast is het ook mogelijk om bij ons zelf een baby cadeaupakket samen te stellen. Met ons baby cadeaupakket geef je een mooi cadeau aan ouders van een pasgeborene. Je kunt het pakket zowel online als in de winkel bestellen. Tegen ieder budget vind je een bijpassend cadeau!

Diverse feestartikelen

Wist je dat je naast het kopen van diverse babykleding, baby slabbetjes of een baby romper met en zonder tekst ook terecht kunt voor feestartikelen bij onze winkel in Helmond? Je vindt bij ons een breed assortiment aan producten, van happy shot glazen tot en met ballonnen en huldeschilden. We hebben van alles voor jou zodat je ieder feestje zo compleet mogelijk aankleedt. 

Creëer sfeer en verras een dierbare!

Kies voor het creëren van extra sfeer met onze sfeerlampen bij welke gelegenheid dan ook; bij babyfeestjes of feesten voor volwassenen. Deze sfeerlampen kun je ook cadeau geven, want op de lampen staan namelijk mooie teksten die speciaal gericht zijn op betuiging van jouw liefde voor een bepaalde dierbare uit jouw leven. Dit is een hele mooi manier om iemand van wie je houdt – je moeder, je vader of misschien wel je nichtje – te laten weten hoeveel je van hen houdt. 

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

Heb je vragen over het kopen van diverse soorten babykleding, baby slabbetjes of een baby romper met en zonder tekst uit onze (web)winkel in Helmond? Of wens je meer informatie te ontvangen over het bestellen van feestartikelen? Wij denken te allen tijde graag met je mee! Neem nu contact op door te bellen naar (0492) 845 209 of stuur ons een e-mail via info@kadotogo.nl. Wij helpen je graag mee met het kopen van de juiste babykleding, baby slabbetjes of een baby romper met en zonder tekst.